Diensten

Mijn diensten

Als VA neem ik graag operationele zaken voor je uit handen. Samen verzetten we bergen werk: jij als ondernemer focust je op dingen waar je energie van krijgt en ik zorg voor alle randzaken daaromheen. Van secretarieel en administratief werk tot social media. Dit is wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Persoonlijke assistentie

Denk aan het beheren van de mailbox en agenda’s, maar ook het inplannen van meetings, vergaderingen of het maken van reserveringen. Maar vraag me ook gerust voor het bestellen en regelen van attenties of relatiegeschenken, want ik denk graag met je mee!

Schrijven en inplannen van content

Blogs, teksten voor social media of de nieuwsbrief? Laat dat maar aan mij over. Ik ben dol op het schrijven van teksten en regel dit graag voor jouw bedrijf. Daarnaast redigeer ik jouw teksten wanneer nodig en plan ik de content in.

Een (vaste) werkplek heb ik niet nodig, ik werk flexibel vanuit mijn thuiskantoor. Samen plannen we vaste (digitale) overlegmomenten, maar ik houd ook van tussendoor snel schakelen. Dit kan telefonisch, per mail of via Whatsapp. Samen gaan we voor professionalisering en groei!

Wil je graag een afspraak plannen om te kijken wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met me op.

VA vliegende start!

Ben je net begonnen als VA of heb je plannen om op korte termijn je eigen bedrijf te starten, maar zijn er nog wat losse eindjes, talloze vragen of hoofdbrekers waar je zelf niet helemaal uitkomt? Dan is deze dienst speciaal voor jou!

Ik weet het zelf nog heel goed, de vragen en onzekerheden wanneer je gaat starten met ondernemen. Waar moet ik allemaal aan denken als startend VA? Hoe bepaal ik mijn tarief? Hoe kom ik aan klanten? Maak ik zelf een website of besteed ik deze klus maar beter uit? Hoe richt ik mijn werkplek in? Wat is een ideale weekplanning? Welke social-mediakanalen ga ik gebruiken? En hoe zet ik dit op de juiste manier in? Vragen over zakelijke bankrekeningen, verzekeringen en pensioen. De boekhouding! Algemene voorwaarden, offertes en overeenkomsten.

Pff… het kostte me bloed, zweet en tranen. En ik zou willen dat ik iemand in mijn buurt had gehad om al deze vragen aan te stellen en een steuntje in de rug te voelen.

Dus bied ik jou de VA vliegende start!

Samen maken we eerst eens digitaal kennis, geheel vrijblijvend. Voel je de klik en heb je vertrouwen in onze samenwerking dan plannen we twee digitale vervolgafspraken van één uur. Tenzij je om de hoek woont, dan kiezen we een gezellig plekje in de buurt 😉

In deze tijd heb jij de mogelijkheid om al je vragen te stellen en deel ik kennis en informatie waar jij zelf wellicht nog niet aan had gedacht.

Na deze twee uur ben jij in staat om een vliegende start te maken! Je moet het zelf doen, maar wat hulp en support is wel zo prettig.

VA vliegende start!
€197,- exclusief btw.

Liever samen (nog) eens sparren? Toch nog wat vragen die je beantwoord wil hebben of nieuwe plannen die je aan me wil voorleggen? Dat kan en mag ook! Ook als je geen VA bent trouwens. In dit geval kun je een strippenkaart bij me afnemen, die jij inzet op de momenten dat jij er behoefte aan hebt. Je hebt al een strippenkaart van 3 uur voor €247,-