Diensten

Mijn diensten

Als VA neem ik graag operationele zaken voor je uit handen. Samen verzetten we bergen werk: jij als ondernemer focust je op dingen waar je energie van krijgt en ik zorg voor alle randzaken daaromheen. Van secretarieel en administratief werk tot social media. Dit is wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Persoonlijke assistentie

Denk aan het beheren van de mailbox en agenda’s, maar ook het inplannen van meetings, vergaderingen of het maken van reserveringen. Maar vraag me ook gerust voor het bestellen en regelen van attenties of relatiegeschenken, want ik denk graag met je mee!

Schrijven en inplannen van content

Blogs, teksten voor social media of de nieuwsbrief? Laat dat maar aan mij over. Ik ben dol op het schrijven van teksten en regel dit graag voor jouw bedrijf. Daarnaast redigeer ik jouw teksten wanneer nodig en plan ik de content in.

Een (vaste) werkplek heb ik niet nodig, ik werk flexibel vanuit mijn thuiskantoor. Samen plannen we vaste (digitale) overlegmomenten, maar ik houd ook van tussendoor snel schakelen. Dit kan telefonisch, per mail of via Whatsapp. Samen gaan we voor professionalisering en groei!

Wil je graag een afspraak plannen om te kijken wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met me op.